Våre Takst tjenester

Profesjonelle vurderinger for trygge eiendomstransaksjoner.

Bolig taksering

Våre enkeltrom er designet for den reisende som verdsetter både funksjonalitet og komfort. Rommene våre har moderne innredning, komfortable senger og alle nødvendige fasiliteter for et avslappende opphold.

Næringstakst

De romslige dobbeltrommene våre er ideelle for par eller reisende som ønsker litt ekstra plass. Med myke senger og alle fasiliteter du trenger, vil du føle deg hjemme fra det øyeblikket du ankommer.

Skadetakst

For familier som reiser sammen, tilbyr våre familierom et varmt og innbydende miljø. Med ekstra plass og bekvemmeligheter, er dette rommet perfekt for en avslappende ferie for hele familien.

Verdivurdering og tilstandsrapport

Vår suite er det ultimate uttrykket for luksus og eleganse. Med romslig oppholdsrom, fantastisk utsikt og eksklusive fasiliteter, gir dette rommet en uforglemmelig opplevelse.

Takst for salg og eierksifte

Våre moderne møte- og konferanselokaler er utstyrt med avansert teknologi og tilpassede arrangementer. Uansett om det er et forretningsmøte eller en spesiell anledning, sørger vi for at ditt arrangement blir vellykket.

Forhåndstakst på nye boliger

Nyt avslappende stunder hos oss Troms Takst AS eller utforsk lokale attraksjoner i vårt nærmiljø. Vi tilbyr et utvalg av aktiviteter for alle, enten du ønsker fart og spenning eller bare vil slappe av og nyte fritiden din. Vi har noe for enhver smak.