Hvem er vi?

Troms Takst AS er en ledende aktør innen takstbransjen i Norge og er stolt medlem av Norsk Takst og tilknyttet Takstnett, landets største sammenslutning av profesjonelle takstforetak. Vår hovedbase er strategisk plassert i Tromsø, og historien vår strekker seg tilbake til 1987 da vi ble etablert som et arbeidsfelleskap av de høyt kvalifiserte bygg- og anleggsingeniørene Tore Nermo, Åge Jensen og Svein-Harald Hansen.

Gjennom årene har Troms Takst utført en rekke viktige oppdrag over hele landet og har betydelig erfaring innen verditaksering av eiendommer, fra små boliger til store næringsbygg. Vår ekspertise strekker seg både til boliger og næringseiendommer, og vi har opparbeidet oss et solid renommé i bransjen.

Vi har også vært sentrale aktører i håndteringen av store naturskader på landsbasis siden 1990-tallet. Våre spesialiserte team har gjennomført komplekse analyser i forbindelse med skader på kaier, bygninger, brannskader på stålkonstruksjoner og geotekniske utfordringer.

For å sikre en høy standard og utnytte vår brede kompetanse, har vi etablert verdifulle samarbeidspartnere i landsdelen. Vår organisasjon består av dedikerte fagfolk med variert bakgrunn og ekspertise, noe som gjør oss i stand til å håndtere oppdragene våre med enestående profesjonalitet.

Vi i Troms Takst AS er dedikerte til å levere taksttjenester av høyeste kvalitet, og vi ser frem til å fortsette å være en pålitelig partner for våre kunder både nå og i fremtiden.

Kontakt oss

Kontakt oss eller kom innom på en kaffe og en boligprat.

Svein Harald Hansen

Eier, Grunder, Senioringeniør

E-post | 905 71 711

Hanne-Kristin Holand

Rådgivende byggingeniør / Takstingeniør

E-post | 414 21 449

Tore Storesund

Takstkonsulent 

E-post | 911 64 200